KnowledgeGroup - Kurs i Oslo sentrum - Microsft 365 kurs

Kunstig intelligens kurs i Oslo sentrum eller hos dere – AI/KI-kurs

Delta på kunstig intelligens kurs og finn ut hva teknologien betyr for din arbeidsdag!

Velkommen på kurs i kunstig intelligens i Oslo sentrum

Kunstig intelligens (AI/KI) er i drivende utvikling om dagen, og det er tilsynelatende ikke måte på hva denne teknologien kan bidra med. Det kan for mange til tider virke litt høytflyvende og abstrakt. Men kunstig intelligens kan faktisk allerede i dag gjøre masse praktisk nytte for deg som utfører vanlig kontorarbeid. Om du ønsker å få en enklere arbeidsdag, eller bare ønsker å være oppdatert på hva kunstig intelligens innebære for en vanlig kontorarbeider, anbefaler vi deg å delta på vårt KI/AI kurs! Vårt 1-dags kurs i AI dekker tjenester som Bing Chat Enterprise, ChatGPT, DALL-E, Microsoft 365 Copilot, med mere. Vi viser deg rett og slett hvordan du kan jobbe mer effektivt med bruk av kunstig intelligens!

Litt om tjenestene vårt kunstig intelligens kurs dekker

Bing Chat fra Microsoft er en chat-tjeneste som bruker kunstig intelligens for å hjelpe deg med å utføre oppgaver og aktiviteter raskere og mer effektivt. Denne tjenesten er utviklet for å være enkel å bruke og kan hjelpe deg med alt fra å finne informasjon på nettet til å skrive e-postmeldinger og annen tekst. Bing Chat er gratis å bruke for alle som har en Microsoft-konto, og brukes av privatpersoner. Bing Chat Enterprise er en del av Microsoft 365 abonnementet til arbeidsgiveren din og vil være den varianten du bruker i jobbsammenheng. Bing Chat er for øvrig basert på OpenAI sin ChatGPT-4 tjeneste.

OpenAI sin ChatGPT tjeneste er en chatbot som bruker maskinlæringsalgoritmer til å forstå konteksten til samtalen og generere de riktige svarene. Denne tjenesten kan hjelpe deg med å skrive dokumenter, e-postmeldinger og annen tekst. Tjenesten kommer i en gratisversjon og en abonnements-versjon. Sistnevnte tilbyr en rekke plug-ins som gir enda rikere bruksmuligheter.

DALL-E er en tjeneste fra OpenAI som bruker kunstig intelligens til å generere bilder fra tekstbeskrivelser. Denne tjenesten kan hjelpe deg med å lage visuelle presentasjoner eller illustrasjoner.

Microsoft 365 Copilot og Windows Copilot er assistenter som bruker kunstig intelligens til å hjelpe deg med å utføre oppgaver og aktiviteter raskere og mer effektivt. Disse blir da en integrert del av din PC og Office-pakke. Tjenesten kan hjelpe deg med alt fra å planlegge møter til å skrive rapporter. Delta på Microsoft 365 Copilot kurs nå!

Filtrer
Oslo sentrum
Jobb smart og effektivt med kunstig intelligens
Jobb smart og effektivt med kunstig intelligens
Jobb smart og effektivt med kunstig intelligens
Lær hvordan du bruker KI i praksis til å jobbe effektivt med vanlig kontorarbeid! Varighet: 1 dag
Oslo sentrum
Jobb smart og effektivt med Microsoft 365 Copilot
Jobb smart og effektivt med Microsoft 365 Copilot
Jobb smart og effektivt med Microsoft 365 Copilot
Lær hvordan du bruker Microsoft 365 Copilot til å jobbe effektivt i arbeidsdagen! Varighet: 1 dag