KnowledgeGroup - Kurs i Oslo sentrum - Microsft 365 kurs

Hvem er KnowledgeGroup?

KnowledgeGroup leverer IT-kurs og konsulenttjenester til norske og internasjonale virksomheter, og vi tilbyr ekspertkompetanse på Microsoft og Adobe teknologi. Vi holder til i Øvre Slottsgt. 15b i Oslo sentrum og er rundt 10 ansatte. Vi har kurssenter i Oslo sentrum og tilbyr kurs og konsulenttjenester i hele Norge, samt i Europa. KnowledgeGroup er Microsoft Learning Partner og Adobe Certified Associate.

Vår visjon er: ”Å skape økt lønnsomhet og trivsel, ved å bidra til at virksomheter benytter informasjonsteknologi smartere, bedre og mer effektivt.” Dette gjør vi ved å utvikle smarte og brukervennlige løsninger, samt å overføre best practise kompetanse.

Hvorfor vi lykkes

Siden oppstarten i 1986 har vi alltid hatt som mål å være best på det vi driver med. Vi har satt dybdekunnskap og fornøyde kunder fremfor bredde og vekst, alt basert på våre 10 grunnholdninger. Vårt fokus på kompetanse, kvalitet og service verdsettes av markedet, og de fleste av Norges store virksomheter innen privat og offentlig sektor har benyttet våre tjenester. Vårt samarbeid med store krevende kunder, samt vår konsulenters/instruktørers årlige deltakelse på bl.a. Microsoft Ignite i USA, gir et meget godt grunnlag for å utvikle og tilby best practise løsninger og kompetanse.

Les også våre tanker rundt samfunnsansvar.

Disse konkrete eksemplene forteller mye om KnowledgeGroup:

  • Har de siste årene bistått 10 av Norges 20 største virksomheter med brukeradopsjon, kurs og konsulenttjenester innen Microsoft 365 og Office-pakken.
  • Bistår ledende virksomheter innen ulike bransjer, med strategi, brukeradopsjon, konsulenttjenester og opplæring i forbindelse med overgangen til Microsoft 365, f.eks innen bank, dagligvare, energi, Industri, meieri, offentlige virksomheter, organisasjonsliv.
  • Markedets hyppigste gjennomføring av åpne kurs i Excel, Power BI, Teams, SharePoint, PowerPoint, PowerApps, Microsoft 365, m.m. for sluttbrukere og eksperter. Alltid med Startgaranti.
  • Skreddersydd Excel ekspert-opplæring til et av Norges mest avanserte Excel-miljøer i offentlig sektor.
  • Deltar årlig på Microsoft Ignite i USA

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 05 05 05
E-post: post@knowledgegroup.no

Adresse:
KnowledgeGroup AS
Øvre Slottsgt. 15b
0157 Oslo

Firmainformasjon

Bankforbindelse: Handelsbanken
Revisor: LST Revisjon, Kolbotn
Foretaksnummer: NO-979 956 258 MVA / D-U-N-S nr: 731043253
Adm. dir.: Christoffer Krogh
Styreformann: Alexander Krogh