KnowledgeGroup - Kurs i Oslo sentrum - Microsft 365 kurs

< Tilbake

Lage Outlook-oppgave av et notat i OneNote

Hvis du bruker OneNote og oppgaver i Outlook, kan du dra nytte av å opprette Outlook-oppgaver av notatene dine. Dette gjør det enklere å holde oversikt over hva du må gjøre. Samtidig synkronisers oppgavene dine mellom de to programmene. Å lage en Outlook-oppgave av et notat er spesielt praktisk for de tingene du trenger en påminnelse om.

Her skal vi vise deg hvordan du oppretter Outlook oppgaver av notatene dine i OneNote, og hvilke fordeler det har.

Gjøre et notat til en oppgave

For å opprette en Outlook-oppgave av et notat i OneNote, trenger du kun å plassere markøren i det aktuelle avsnittet.

  1. Velg kategorien Hjem på båndet
  2. Klikk på Outlook-oppgave
Skjermbilde av å lage Outlook-oppgave av et notat

Du vil da se en liste over mulige forfallsdatoer for oppgaven. Slik som i dag, i morgen, neste uke, eller ingen dato. Du kan også velge Egendefinert for å angi en spesifikk dato og klokkeslett for oppgaven. Tekst/avsnittet blir merket med et flagg-ikon når du har valgt noe på listen. Dette viser at det er en Outlook-oppgave, og vil bytte til en “hake” når oppgaven er fullført.

Skjermbilde av et notat som er en Outlook-oppgave

Når du har opprettet en Outlook-oppgave av et notat i OneNote, vil du se at oppgaven også vises i Outlook under “Oppgaver”. Bruker du To Do verktøyet i Microsoft 365 vises den også der. Du kan redigere eller fullføre oppgaven i begge programmene, og endringene vil bli synkronisert automatisk. Dette betyr at du kan bruke OneNote til å ta notater og lage oppgaver, og Outlook til å administrere og prioritere oppgavene dine. Du kan også dra nytte av Outlook sine påminnelser og varsler for å huske på hva du må gjøre.

Fordelen med å lage en Outlook-oppgave av et notat i OneNote er at du kan spare tid og unngå å glemme viktige ting. Du kan også holde orden på notatene og oppgavene dine på ett sted, og ha tilgang til dem fra alle enhetene dine. Hvis du bruker OneNote og Outlook sammen, kan du øke produktiviteten og effektiviteten din.

Hev din OneNote-kompetanse

Delta på et av våre OneNote kurs og lær hvordan du jobber smart og effektivt med OneNote!

Sjekk også vår YouTube-kanal for korte videoer om OneNote.