KnowledgeGroup - Kurs i Oslo sentrum - Microsft 365 kurs

< Tilbake

Valg av samtalestil i Bing Chat: Kreativ – Presis – Balansert

Bing Chat har samtalestiler for å gi en mer tilpasset og relevant brukeropplevelse. Hver bruker har unike behov og preferanser når det gjelder å samhandle med en chatbot. Noen brukere kan foretrekke kreative og fantasifulle svar, mens andre kan ønske mer presise og detaljerte svar. Ved å tilby forskjellige samtalestiler, kan Bing Chat bedre imøtekomme disse varierte behovene.

Bing Chat har 3 ulike samtalestiler du kan velge mellom

Kreativ modus

Hvis du jobber med innhold som skal være unikt og kreativt er Kreativ modus riktig valg. Denne passer om du for eksempel skal lage et dikt, få inspirasjon til en historie eller ha litt lekne svar. Kreativ modus genererer rett og slett litt mer fantasifullt innhold.

Presis modus

Passer for deg som jobber med innhold der det er viktig at svarene er så presise som mulig. Eksempler kan være om man bruker til Bing Chat til temaer som lover og reguleringer, matematikk, forskning, teknikk, faktaopplysninger, etc. Presis modus prøver å å gi detaljerte og nøyaktige svar.

Balansert modus

Om du er en vanlig kontorarbeider som lurer på ting og tang underveis i arbeidsdagen og skal søke opp informasjon, lage sammendrag av tekst, oversette noe fra engelsk til norsk, etc., så vil Balansert modus være perfekt. Den henter det beste fra kreativ- og presis-modus, altså en mellomting mellom presis og unik/kreativ.

Hvorfor velge samtalestil?

Velg samtalestil avhengig av hva du ønsker å få hjelp til av Bing Chat, så får du mer relevante og tilfredsstillende svar i retur! Du velger enkelt samtalestil hver gang du starter en ny Bing Chat samtale.

Hev din kompetanse på bruk av kunstig intelligens

Delta på vårt kurs om praktisk bruk av KI i arbeidsdagen og lær hvordan du jobber smartere og mer effektivt!